آلاینده ۱۰۰ فلر و دودکش صنایع پارس جنوبی بازیافت می‌شود

مدیر کل حفاظت محیط زیست در سخنرانی پیش از خطبه:

قلی زاده با گرامیداشت هفته حفاظت محیط زیست برنامه‌های این هفته را تشریح کرد و اظهار داشت: در این هفته افزون بر ۱۳۰ برنامه با رویکرد آموزشی و اطلاع‌رسانی اجرا می‌شود.

وی چالش‌های زیست محیطی را برشمرد و افزود: محیط زیست ضامن حیات انسان‌ها و جانوران و گیاهان در عرصه‌های گوناگون است که تخریب و آلودگی محیط زیست خسارات جبران‌ناپذیری ایجاد می‌کند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر مساحت مناطق تحت حفاظت زیست محیطی را ۷.۷ درصد کل مساحت استان دانست و بیان کرد: با الحاق مناطق شکار ممنوع، مساحت تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست به ۱۰ درصد افزایش می‌یابد.

قلی‌نژاد با بیان اینکه هم اکنون ۹ منطقه در این استان تحت مدیریت سازمان محیط زیست است خاطر نشان کرد: ۲ اثر طبیعی ملی خارگو و کوه نمک و ۲ پارک ملی دریایی نایبند و دیر نخیلو بسیار مهم است.

وی توسعه شتابان صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در شهرستان‌های جنوبی استان بوشهر در قالب طرح توسعه پارس جنوبی را سبب افزایش آلایندگی دانست و تصریح کرد: این پروژه‌ها و صنایع بدون پیوست زیست محیطی اجرا و سبب آلودگی منطقه شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر صنایع الزام به پیوست‌های زیست محیطی شده‌اند خاطر نشان کرد: دولت توجه ویژه‌ای برای کاهش آلایندگی در منطقه پارس جنوبی دارد و وزارت نفت موظف به رفع آلودگی کرده است.

قلی‌نژاد، راه‌اندازی تصفیه‌خانه فاضلاب در منطقه پارس جنوبی را یادآور شد و گفت: جمع‌آوری گاز‌های فلر و جلوگیری از مشعل‌سوزی در اولویت قرار گرفته است.

وی جلوگیری از هدررفت گاز فلر صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در منطقه پارس جنوبی را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: در این راستا گازهای آلاینده ۱۰۰ دودکش و فلر صنایع مستقر در منطقه پارس جنوبی شامل عسلویه و کنگان بازیافت می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر بازیابی گاز فلر صنایع، جلوگیری از آلودگی گوگرد و راه‌اندازی تصفیه‌خانه مرکز در پارس جنوبی را در اولویت دانست و خاطر نشان کرد: اکنون ۵ ایستگاه سنجش آلودگی هوا در منطقه پارس جنوبی راه‌اندازی شده که آنلاین وضعیت منطقه را ثبت و گزارش می‌کند.

نظرات

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.